Algemene voorwaarden websites

Artikel 1. Instapkosten

Wanneer je akkoord gaat met de algemene en aanvullende voorwaarden, ga je ermee akkoord dat je eenmalig instapkosten verschuldigd bent. Wanneer deze kosten betaald zijn, kan er gebruik worden gemaakt van de service die River Websolutions aanbiedt.

Artikel 2. Maandelijkse kosten

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst, dien je maandelijks een vast bedrag per maand over te maken. De eerste maand is gratis, daarna ben je verplicht de maandelijkse termijnen te voldoen aan het einde van elke kalendermaand gedurende de duur van je Overeenkomst. Je ontvangt hiervan iedere maand een factuur.

Artikel 3. Abonnementsduur

Je gaat een akkoord met een jaarcontract. Wanneer dit contracttermijn is overschreden loopt het contract door, maar kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

Artikel 4. Vervroegde beëindiging

Het is mogelijk om het jaarcontract eerder te beëindigen. Je dient dan wel de resterende verschuldigde termijnen met betrekking tot de dienst betalen. Deze worden dan aan jou gefactureerd. Je lost dan het gehele openstaande totale bedrag in één keer af. Je ontvangt hiervan een slotnota.

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 heeft gespecialiseerd in online marketing en het bouwen van websites.

Door onze opgebouwde kennis kunnen wij mkb’ers en zzp’ers uitstekend helpen met hun online vindbaarheid!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions