In 4 stappen naar je eigen website

Via deze pagina helpen wij je op weg naar een eigen website of webwinkel in een paar stappen. Op deze pagina staan links, waar je informatie kunt bekijken en links naar formulieren die je kunt invullen, zodat wij zo efficiënt mogelijk jouw website kunnen maken.

Stap 1 - Lay-out (ontwerp) website

Wij kiezen de juiste lay-out voor je website.
Akkoord? Ga dan door naar stap 2.

Wil je zelf een lay-out kiezen, klik dan hieronder:

Klik hier voor Website Templates

Klik hier voor Webwinkel Templates

Stap 2 - Een domeinnaam kiezen

Onze websites worden afgeleverd inclusief een domeinnaam. Kies een domeinnaam uit die bij jouw bedrijf past. Heb je al een domeinnaam? Ga dan door naar stap 3. Wij verhuizen je domeinnaam gratis naar ons systeem.

Wil je zoeken naar een domeinnaam? Via onderstaande link kun je controleren of een domeinnaam nog beschikbaar is.

Versio.nl domeincheck

Stap 3 - Vragenlijst invullen

In deze stap kun je naar een online formulier waarin je vragen kunt beantwoorden. Met behulp van de ingevulde vragenlijst kunnen we de website op maat maken. Probeer zo volledig mogelijk je wensen te beschrijven.

Nadat wij deze vragenlijst hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Afhankelijk van de complexiteit kan er een afspraak worden gemaakt. Is alles duidelijk en helder, dan gaan wij direct aan de slag met je toekomstige website.

Vragenlijst invullen

Stap 4 - Automatische incasso instellen (laatste stap)

Voor de maandelijkse kosten maken wij gebruik van SEPA automatische incasso. Om dit te kunnen aanbieden werken wij samen met Mollie.

Door eenmalig met IDEAL een maandbetaling te doen, zal de automatische incasso ingesteld worden en wordt een vast bedrag maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven. Natuurlijk ontvang je ook maandelijks een factuur van ons!

SEPA Automatische Incasso instellen BASIS (max. 8 pagina's €19,95 per maand)

Aanvragen Website Gold pakket. (max. 12 pagina's €899 ex. BTW eenmalig)

 

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 heeft gespecialiseerd in online marketing en het bouwen van websites.

Door onze opgebouwde kennis kunnen wij mkb’ers en zzp’ers uitstekend helpen met hun online vindbaarheid!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions