Seo For You

Sinds kort zijn wij bezig met het opzetten van een nieuw concept “Seo For You”. Met Seo For You maken wij het voor iedere particulier en ondernemer mogelijk om tegen een vaste en lage maandelijkse prijs voorzien te zijn van een uitgebreide en professionele website.
Steeds meer ondernemers zien de voordelen in van een eigen website, de bedrijfswebsite wordt ook vaak gezien als het visitekaartje van bedrijven en biedt daarnaast nog veel meer functies. Websites worden voornamelijk ingezet om bedrijven beter vindbaar te maken op het internet en precies op dit gedeelte proberen wij met Seo For You de nadruk te leggen.

Uw bedrijf vindbaar met Seo For You

In eerste instantie is het uiterlijk van websites belangrijk, de bedrijfspresentatie bepaalt namelijk uiteindelijk het succes van uw bedrijf op het internet. Om er dus voor te zorgen dat uw bedrijf professioneel voor de dag komt, maken wij gebruik van maar liefst 25 verschillende thema’s waaruit gekozen kan worden. Zo is er voor iedere behoefte en iedere bedrijfsvoering wel een mooi thema beschikbaar.

Alle thema’s zijn responsive, wat wil zeggen dat de website op iedere apparaat (telefoon, tablet, pc, laptop) netjes en goed weergegeven zal worden en dit geeft ook weer een voordeel in de zoekmachines.

Vindbaarheid op het internet

River Websolutions is gespecialiseerd in SEO ( search engine optimization ) wat simpelweg wil zeggen dat wij bedrijven beter vindbaar maken in de zoekmachines. Vaak vinden bedrijven het duur om SEO te laten doen door een bedrijf, en is de basis zoekmachine optimalisatie die vaak bij het pakket van een nieuwe website hoort niet genoeg om echt vindbaar te worden.

Toch willen bedrijven graag goed vindbaar zijn via het internet, en wij helpen graag om deze behoefte te behartigen. Door het aanbieden van een maandelijks abonnement tegen een vaste en lage prijs maken wij het voor ieder bedrijf mogelijk om vindbaar te worden in te zoekmachines. Vooral lokale zoekmachine optimalisatie speelt een grote rol en is ook vaak het belangrijkste voor bedrijven, met name wanneer ze lokaal werkzaam zijn en dus ook het liefst in hun eigen omgeving gevonden willen worden.

Voor €20 per maand bieden wij zowel bedrijven als particulieren een complete website aan die voorzien is van degelijke zoekmachine optimalisatie en ook de allernieuwste technologieën zoals responsive webdesign en de websites zijn voorzien van een content management system ( WordPress ) wat het voor de eigenaar mogelijk maakt om de website bij te houden en eventueel aanbiedingen te plaatsen en foto of videomateriaal.

Wij houden de websites allemaal bij en kunnen alle websites tegelijk updaten en bijwerken, wat ervoor zorgt dat alle websites up-to-date blijven en hierdoor ook hun status behouden in de zoekmachines wat ervoor zorgt dat bedrijven continue vindbaar blijven.

Websites verouderen niet

Doordat wij alle websites continue bijhouden zullen deze niet verouderen, dit heeft als voordeel dat websites er mooi uit blijven zien, maar ook dat ze hierdoor goed vindbaar blijven binnen de zoekmachines. Seo For You biedt een compleet en veelzijdig pakket dat in 1 klap alle problemen die vaak voorkomen bij bedrijfswebsites uit handen. Het grootste voordeel aan ons pakket is dat hier werkelijk alles bij zit, dus zowel een complete website als seo geoptimaliseerde content en ook het onderhoud aan de websites zodat u zich hier als bedrijf geen zorgen over hoeft te maken.

 

Bekijk het product hier en kom meer te weten over alle onderdelen die het complete Seo For You pakket bevat.

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 heeft gespecialiseerd in online marketing en het bouwen van websites.

Door onze opgebouwde kennis kunnen wij mkb’ers en zzp’ers uitstekend helpen met hun online vindbaarheid!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions