Webdesign bedrijf Lieshout

Ben jij een ondernemer uit Lieshout en op zoek naar nieuw webdesign, of een compleet nieuwe website?

River Websolutions biedt ondernemers uit regio Lieshout een pakket aan, waarmee een nieuwe website makkelijk en professioneel gerealiseerd kan worden.

Binnen 48 uur kan jouw nieuwe website/webdesign al online staan en beschik je over de tools om jouw eigen website te voorzien van tekst, afbeeldingen, video’s etc.

Wij de techniek, jij een website naar eigen stijl en visie!

responsive website laten maken

Standaard inbegrepen

Wij bieden een compleet pakket aan, zodat jij verder kunt met ondernemen en je niet langer druk hoeft te maken over waar je bijvoorbeeld je domeinnaam, e-mail en webhosting onderbrengt. Alles gewoon beschikbaar via River Websolutions.

De kosten

De kosten van ons webdesign pakket zijn €19,95 (incl. BTW) per maand. Voor dit bedrag krijg je alle bovengenoemde features. Alle websites draaien onder WordPress, wat een zeer degelijk en bekend systeem is. Op onze website vind je meer informatie over WordPress Websites.

Waarom River Websolutions

River Websolutions heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als het gaat om webdesign, coding en online marketing.

Deze ervaring vertalen wij in voordelige producten van hoge kwaliteit, waar jij als klant van kan profiteren.

Wij werken met abonnementen om de prijzen laag te houden en de websites up-to-date. Bij ons hoef je dus niet om de paar jaar een nieuwe website te laten maken, websites gaan namelijk met de tijd mee!

Meer informatie?

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 heeft gespecialiseerd in online marketing en het bouwen van websites.

Door onze opgebouwde kennis kunnen wij mkb’ers en zzp’ers uitstekend helpen met hun online vindbaarheid!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions