Webhosting / WordPress hosting

Bedrijven willen graag zekerheid en vooral met een website die druk wordt bezocht. Voor bedrijven is het van groot belang dat de website 24 uur per dag en 7 dagen per week online blijft staan zonder onderbrekingen. Zo ook bij webwinkels, met een webwinkel is het al helemaal belangrijk om er zeker van te zijn dat deze online blijft ongeacht wat er gebeurt.

Sterke webhosting en WordPress hosting

Wij bieden webhosting tegen zeer gunstige tarieven en doen altijd ons best om websites online te houden. Om dit voor een groot deel te kunnen garanderen zijn de servers voorzien van een degelijke beveiliging die inbraak door hackers moet tegengaan, maar ook bijvoorbeeld een DDOS aanval. Onze webhosting is weliswaar ietsje duurder dan bij de webhosting giganten, maar dat prijsverschil uit zich in kwaliteitsverschil in zowel de webhosting als in service.

Voor wie zijn onze webhosting en WordPress hosting interessant?

Bedrijven die er alles aan willen doen om de website 24 uur per dag online te houden nemen een goede keuze wanneer ze voor onze webhosting gaan, maar ook voor webwinkels is het een uitstekend idee om te kiezen voor kwalitatieve en snelle webhosting, want wanneer een webwinkel niet online blijft staan dan kost dit vrijwel altijd geld!

Koopt of huurt u bij ons een website, dan krijgt u er de hosting van ons bij. Bij Seo For You is de webhosting meegenomen in het maandelijkse bedrag en bij de overige webdesign pakketten krijgt u een jaar lang gratis webhosting. Na dat jaar kunt u gebruik maken van ons jaarlijkse onderhoudspakket, waar ook weer een jaar lang webhosting in zit.

 

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 heeft gespecialiseerd in online marketing en het bouwen van websites.

Door onze opgebouwde kennis kunnen wij mkb’ers en zzp’ers uitstekend helpen met hun online vindbaarheid!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions