Webteksten schrijven

Veel klanten blijven bij ons terugkomen vanwege de kwaliteit van onze webteksten. Wij stellen hoge eisen aan onze teksten en deze worden niet eerder aan de klant gegeven nadat ze onze controle hebben doorstaan. Deze controle bestaat uit een spellingscontrole, een copyscape controle en een keyword density controle.

Wanneer de tekst niet door deze controles heen komt, dan zullen wij de webtekst net zolang aanpassen tot hij er wel doorheen komt en natuurlijk nog steeds leesbaar is. Webteksten schrijven is een kunst en dient op de juiste wijze te worden gedaan. Foutjes kunnen ervoor zorgen dat een website zijn kostbare positie verliest in de zoekmachines en dit willen wij op iedere mogelijke manier voorkomen.

Webteksten schrijven over een willekeurig onderwerp

Nog iets aan onze webteksten waarin wij ons onderscheiden van andere tekstschrijvers is dat wij de uitdaging aan durven te gaan om over werkelijk ieder willekeurig onderwerp te schrijven. Zo hebben wij bijvoorbeeld webteksten geschreven voor andere seo bureau’s, maar ook webteksten voor medische websites.

De mogelijkheden zijn zeer veelzijdig, zo bieden wij bijvoorbeeld ook de optie om een webtekst te schrijven volgens het AIDA ( Attention Interest Desire Action ). Dit soort webteksten schrijven we voor zowel SEO, als sales. Het zijn dan ook veelzijdige teksten die zowel goed opgepikt worden door de zoekmachines en daarnaast ook nog kunnen leiden tot sales.

Grote klussen

Waar anderen stoppen, gaan wij door. Zo ook met grote klussen, hoe groot een klus ook is wij nemen hem aan. 10.000 woorden of 100.000 woorden wij zorgen er altijd voor dat we het af hebben voor de gestelde deadline. Vaak spreken wij met de klant een deadline af en in sommige gevallen is die zo kort, dat wij zelf moeten overwegen om extra schrijvers in te huren. Doordat wij contact hebben met meerdere schrijvers is dit dan ook mogelijk en kunnen we vrijwel iedere klus aan of de deadline nu lang of kort is.

Wilt u uw webteksten door ons laten schrijven? Neem dan even contact met ons op, ook als u eerst graag een proeftekst zou willen zien. Webteksten schrijven is onze specialiteit en daarom helpen wij u graag!

 

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 heeft gespecialiseerd in online marketing en het bouwen van websites.

Door onze opgebouwde kennis kunnen wij mkb’ers en zzp’ers uitstekend helpen met hun online vindbaarheid!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions