Werk uit handen nemen

Voor onze klanten gaan wij ver als het gaat om werk uit handen nemen. Wij nemen u zoveel mogelijk online werkzaamheden uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent “Ondernemen”. Naast zoekmachine optimalisatie bieden wij verschillende online oplossingen en gaan wij graag een stapje verder met oplossingen op maat.

U geeft ons aan wat u wilt dat wij voor u doen en wij gaan kijken in hoeverre we in deze behoefte kunnen voorzien. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig van zoekmachine optimalisatie tot onderhoud, webhosting, webdesign en zelfs het overnemen van uw social media werkzaamheden en bijhouden van uw webwinkel(s) enzovoort.

Tips voor online ondernemers

Wij zijn zelf ook een online ondernemer en geven dan ook graag advies en tips aan andere online ondernemers. Online ondernemen is vaak een andere sport dan ondernemen buiten het internet om. Het internet is een geniaal middel om toe te passen om zaken uit te breiden en de onderneming een extra boost te geven.

Toch kan online ondernemen af en toe ook wat nadelen hebben, zoals het bereiken van mensen en het bekend maken van uw onderneming. Op dit soort momenten is het handig om ervaringen met anderen te kunnen delen om er samen uiteindelijk beter van te worden!

Bemiddeling

Soms kunnen wij iets niet bieden, of zijn wij van mening dat onze collega ondernemers u beter van dienst zouden kunnen zijn. In dit geval bemiddelen wij graag tussen u en andere ondernemers om uiteindelijk toch het werk gedaan te krijgen en u toch te kunnen helpen. Wij werken samen met meerdere professionals die graag bereid zijn om kennis te delen en u te helpen, zodat u verder kunt met ondernemen.

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 heeft gespecialiseerd in online marketing en het bouwen van websites.

Door onze opgebouwde kennis kunnen wij mkb’ers en zzp’ers uitstekend helpen met hun online vindbaarheid!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions